Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Herman Dekkers in Hoek Van Holland

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Herman Dekkers beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Herman Dekkers zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Herman Dekkers winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Herman Dekkers wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Hoek Van Holland (Zuid-Holland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Herman Dekkers biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Hoek Van Holland bent u bij Vakgarage Herman Dekkers altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Herman Dekkers
Zekkenweg 8
3151 ZC Hoek Van Holland

tel.: 0174-385858
mail: info@hermandekkers.nl